Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 noiembrie 2010

Povestea unui om fericit ...

A fost odata de demult un om carunt de suparare ,
Cu ochii verzi si obositi de prea multa uitare .
  Asa il caracterizam spre sfarsitul vietii , pe omul nostru . Un om fara zambet , mort in interior , un om ce nu pretuia nimic din ce il inconjura , un om de nimic .
Dar in urma cu cativa ani , omul nostru era un falnic stejar in strada , un puternic barbat ce zambea in fiecare zi , ce iubea orice nimic ... acum a devenit ce iubea .
Totul a inceput in urma cu 2 ani cand omul nostru a plecat in padurea micuta din apropierea casei lui modeste .
In timp ce mergea prin padure ascultand sunetele naturii , si parca inganandu-se cu ele , cantand o simfonie a culorilor ce se iubesc cu cerul de un albastru fermecator  , a ajuns la o casuta ... o casuta mare impresionanta ... absolut fenomenala .
Uimit de maiestria constructiei ce se afla in fata lui , se hotaraste sa intre dar cand a intrat a dat peste vrajitoarea cea rea ... o vrajitoare cu nume frumos , cu chip fermecator dar care avea un singur defect , se hranea cu lacrimi.
Numele vrajitoarei era Iubire .... si era frumoasa ca o printesa ... insa foameai ei de lacrimi , o inegrea la suflet .
Omul nostru , pe care il vom numii S'agapo s-a indragostit imediat de vrajitoare , astfel devenind slavul ei .
Au trait impreuna in casa grandioasa timp de un an de zile pana cand Iubire ii spuse lui S'agapo ca vrea sa il paraseasca . S'agapo se prefacu prost , ca nu intelege ... nu putea sa inteleaga de ce ... totul era atat de frumos intre ei doi , atat de perfect ... 
In urmatorul an S'agapo a cutreierat padurea in cautarea unei noi iubiri , insa lacrimile ce ii curgeau pe obraz il faceau sa isi aminteasca de ea si tremurand , adormea istovit de durerea ce o avea in suflet .
In urma cu doua saptamani S'agapo a renuntat la ideea unei noi iubiri , considerand ca ar face bine sa ramana cu prietenul lui Singuratate caci  el ii este mereu alaturi , si il apara de mostrii padurii Depresiei .
Acum , azi S'agapo nu mai are lacrimi , nu mai are zambet , l-a pierdut si pe Singuratate , e distrus ... si nu intelege de ce Iubire i-a facut asta .
Dar acum isi spune povestea tuturor si spera ca ceilalti sa invete ceva ... sa invete ca Iubirea e inceputul celei mai groaznice suferinte.
Aceasta prieteni , este povestea unei suferinte ... povestea dramatica ... a unui om ce trebuia sa fie fericit . 

Un comentariu:

  1. "Uimit de maiestria constructiei ce se afla in fata lui , se hotaraste sa intre dar cand a intrat a dat peste vrajitoarea cea rea ... o vrajitoare cu nume frumos , cu chip fermecator dar care avea un singur defect , se hranea cu lacrimi.
    Numele vrajitoarei era Iubire .... si era frumoasa ca o printesa ... insa foameai ei de lacrimi , o inegrea la suflet ." ;x superb.

    RăspundețiȘtergere